Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Προσκλητήριο Αγάπης.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εικόνες για τη Γέννηση του Χριστού
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
Αδελφοί εν Χριστώ αγαπητοί,
Η Φιλανθρωπική Διακονία Κυριών & Δεσποινίδων του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Ιωαννίνων, σας ενημερώνει πως, εν όψει της μεγάλης εορτής της ενανθρωπήσεως του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα προσφέρει 85 δέματα με τρόφιμα σε εμπερίστατες οικογένειες της Ενορίας μας που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη, λόγω και της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσεως.  
Σε αυτήν την εκστρατεία αγάπης, ζητούμε και την δική σας συμπαράσταση και βοήθεια σε ξηρά τρόφιμα από αυτά που θα περιέχει κάθε δέμα. Δηλαδή, μπορείτε κατά τις ώρες που είναι ανοιχτός ο Ναός και μέχρι τη Δευτέρα, 19/12/2016, να φέρετε στο Ναό ότι σας επιτρέπει το υστέρημά ή το περίσσευμά σας από τα κάτωθι τρόφιμα:
·        Ζυμαρικά (π. χ. Μακαρόνια, Κριθαράκι, Χυλοπίτες)
·        Ρύζι
·        Όσπρια (π. χ. Φακές, Φασόλια, Ρεβίθια)
·        Αλεύρι
·        Γάλα εβαπορέ σε κουτί (τύπου ΝΟΥΝΟΥ)
·        Ντοματάκια κονσέρβα
·        Πατάτες
·        Ελαιόλαδο
·        Τραχανά
·        Αλάτι
·        Πιπέρι
·        Ζάχαρη
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα τρόφιμα που θα φέρετε οφείλουν για υγειονομικούς λόγους να είναι σε άριστη κατάσταση, συσκευασμένα, χωρίς αλλοιώσεις και με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον 1 μήνα μετά από την ημέρα που θα τα αφήσετε στο Ναό.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την όποια προσφορά σας και ευχόμαστε σε όλους να νοιώσουμε και να βιώσουμε με τη Χάρη του Τριαδικού Θεού το χαρμόσυνο μήνυμα του ενανθρωπήσεως του Κυρίου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου